2. Design

Vi påbörjar projektet

Vi kommer överens om datum och tid då vi kan komma ut till er för ett besök där vi mäter upp ytan som ska göras om, därefter går vi igenom design, detaljer, funktion och färgsättning för ert projekt. Efter detta börjar vi rita på projektet.

1. Offert

Kontakta oss för en prisoffert

Ni är välkomna att kontakta oss via e-mail eller telefon. Vi kommer ut och tittar på projektet och diskuterar vad ni har tänkt och vad ni vill göra. Baserat på de uppgifter ni angivit så återkommer vi med en offert.

3. Presentation

Presentation digitalt

Vi presenterar ett färdigt förslag med hjälp av ritningar, moodboards, budget samt en 3D modell. Vi tittar på prover och diskuterar förslaget tillsammans, skulle ni vilja se ett annat förslag så ingår detta i våra justeringar.

4. Betalning

Betalningsalternativ

Efter presentationen så erbjuder vi betalning mot faktura 10 dagar efter presentationsdatum. Om ni önskar att dela upp betalningen så är ni välkomna att kontakta oss för att diskutera ett upplägg som passar just er.

3. Besiktning

Vi går igenom projektet

Vi går tillsammans igenom projektet med byggledare på plats, antecknar vad som ska justeras och hantverkarna åtgärdar punkterna så att ni är nöjda!

4.Betalning

Betalningsalternativ

Vi delar upp betalningen så att samtliga parter är nöjda. Detta varierar beroende på storleken på projektet.

1. Offert

Vi tar in offert från hantverkare

Vi kommer överens om datum och tid då vi kan komma ut till er för ett besök där vi tillsammans med byggledare går igenom projektet, därefter lämnar de en prisoffert som vi går igenom tillsammans innan ni bestämmer om ni vill gå vidare med offerten.

2. Planering

Vi lägger upp en plan

Vi lägger tillsammans upp en plan för er renovering. Byggledaren sätter upp en tidsplan som vi kan följa under renoveringen. Samtliga inköp planeras och byggmöten med byggledare bokas in